Skip to main content

Uw interieur is onze zorg

“Een muur schilderen kan iedereen. Uw interieur nieuw leven in blazen is ons werk.”

Voor de renovatiewerken van onze woning leverde Maru Deco heel mooi werk. Het was nochtans geen gemakkelijke opdracht. Onze burgerwoning in het centrum van Gent dateert van in de jaren dertig. De muren stonden behoorlijk scheef en konden niet zomaar geschilderd worden. De strakke lijnen in ons nieuw interieur deden de oneffenheden in de muren nog meer opvallen. Toch slaagde Maru Deco erin om ons interieur perfect af te werken. Prachtig!

Fam. VanmalderenGent

Een van onze recente realisaties

Onze klant in Gent werkte voor de renovatie van een burgerwoning uit de jaren dertig met Maru Deco samen. We schilderden de muren en het plafond in de keuken en de living. En uiteraard een perfecte afwerking.

maru-deco-15

Aanbrengen van een beschermfolie

Geen vuil achterlaten...

De voorbereiding van schilderwerken worden dikwijls onderschat. Alvorens we beginnen met het schilderen zelf, nemen we ruim de tijd om alle niet te schilderen onderdelen in de ruimte zorgvuldig af te dekken of af te plakken. Op die manier kan er geen vuil of verf terechtkomen op bijv. plinten, raamkozijnen of meubels.
maru-deco-24

Opschuren van een oude deur

Authentieke elementen herstellen...

Oude deuren vergen een zorgvuldige behandeling. Verfresten en afbladderende verf worden eerst verwijderd. Daarna wordt de deur grondig gereinigd. Dan kan het echte schilderen beginnen.
maru-deco-4

Voorbereidende werken plafond

We maken er een kunstwerk van...

In deze woning werd het plafond volledig herschilderd nadat de authentieke elementen vakkundig werden hersteld. Perfect plakwerk is een vak apart. We maken er graag een kunstwerk van.
maru-deco-6

Plamuren van muren

Oneffenheden wegwerken...

In oude woningen zijn oneffenheden en scheve muren geen uitzondering. Onze schilders zijn opgeleid om de meest complexe situaties aan te kunnen. Geslaagde plamuurwerken zijn een essentieel onderdeel van geslaagde schilderwerken.
maru-deco-27

Het schilderen kan beginnen

Topkwaliteit verven...

Wij werken uitsluitend met hoogkwalitatieve verfsoorten. Zowel voor de grondlagen als voor de eindafwerking brengen we de gekozen kleuren aan op een beperkt oppervlak zodat u overtuigd bent van het gewenste eindresultaat.
maru-deco-21

Led toont elke oneffenheid

Eindresultaat mag er zijn...

De moderne LED verlichting bij deze klant toont elk detail op de pas geschilderde muren. Onze schilders zijn stielmannen met jarenlange ervaring. Ook in de meest complexe omstandigheden weten ze wat de beste aanpak is om uw gewenste eindresultaat te verkrijgen.

Ook plannen om uw woning te schilderen?

Maak een afspraak